Składniki
OTRĘBOWY SPÓD
czyli pieczywo niemal razowe
SOS POMIDOROWY
czyli puszka pomidorów z przyprawami gotowana aż do odparowania płynu
Na pizzę położyłam:
Pieczarki
Paprykę
Ogórka kiszonego
Zajadałam z
SOSEM CZOSNKOWYM
Przygotowanie
Na spód nakładamy sos pomidorowy i ingrediencje. Pieczemy w 200 stopniach przez 25 minut. Możemy z wierzchu skropić oliwą...jeśli możemy.
OTRĘBOWY SPÓD
czyli pieczywo niemal razowe
SOS POMIDOROWY
czyli puszka pomidorów z przyprawami gotowana aż do odparowania płynu
Na pizzę położyłam:
Pieczarki
Paprykę
Ogórka kiszonego
Zajadałam z
SOSEM CZOSNKOWYM
Przygotowanie
Na spód nakładamy sos pomidorowy i ingrediencje. Pieczemy w 200 stopniach przez 25 minut. Możemy z wierzchu skropić oliwą...jeśli możemy.
Spód jest cieplutki i mięciutki! Wszystko mega soczyste - aż byłam zaskoczona. Nie dałam rady całej - kawałek na zimno też mi smakował bardzo fajnie ;)
SMACZNEGO SIOSTRY!
Świetna propozycja! Uwielbiam pizze, kocham otręby, ich smak i właściwości:)
OdpowiedzUsuńPyszności:)
Pychota! Zdrowy odpowiednik zwyczajnej pizzy :)
OdpowiedzUsuńpizza idealna, lepsza niz ristorante ;p
OdpowiedzUsuńna pierwszej fazie zouth beach nie je sie otreb ;)
OdpowiedzUsuńsouth, oczywiscie ;)
OdpowiedzUsuńdone! ;)
Usuń